Ganløse Revyen

har premiere 17. juni

Ganløse Revyen 2018

Pressetekst

GANLØSE REVYEN 2018
TOP UNDERHOLDNING PÅ GANLØSE KRO
PREMIERE SØNDAG DEN 17. JUNI

Endnu et år er gået og den 17. juni slår Ganløse Kro dørene op for Ganløse Revyen 2018, og instruktøren Michel Castenholt og holdet bag er ved at lægge sidste hånd på tekster, kostumer og koreografi. Musikken er i sikre hænder på Søren Sebber, der er årets kapelmester.

Liselotte Krogager står igen i år på scenen med sin lune og varme humor godt bakket op af Camille Rommedahl, der sidste år var med i Rottefælde Revyen. Derudover har Camille spillet et hav af ledende roller på Det Ny teater bl.a. Jekyll and Hyde, Beauty and the Beast og Anything Goes. Herren på holdet er Martin Knudsen, der er et kendt og elsket ansigt på Ganløse Kros lille scene. Martin er sanger og skuespiller, og har bl.a. optrådt en årrække i Wallmans og i revyer over hele landet.

Instruktionen tager Michel Castenholt sig som nævnt af. Michel har tidligere instrueret revyer på Ganløse Kro og nu er han tilbage, for at styre løjerne

Teamet bag Ganløse Kro glæder sig til en sommer med grin og underholdning. Revyen spiller fra 17. juni til 31. august. Revyen spiller onsdag, torsdag og fredag i perioden – dog ikke uge 29 og 30.

Ønsker I at komme op og følge prøverne og tale med de medvirkende kontakt venligst undertegnede.

Foto til fri afbenyttelse på www.hammerpr.dk. Foto: Niels-Steen Andersen.