Lars von Triers

The House That Jack Built

Synopsis

SYNOPSIS
THE HOUSE THAT JACK BUILT følger den højt intelligente Jack over en periode på 12 år og introducerer de mord som er definerende for Jacks udvikling som seriemorder. Vi oplever historien gennem Jack, mens han postulerer, at hvert et mord han begår er et kunstværk i sig selv. Selvom politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk.

CAST
Zentropa har sikret sig et stærkt internationalt cast med skuespillere fra begge sider af Atlanterhavet i de bærende roller. Hovedrollen som seriemorderen Jack spilles af den amerikanske stjerne Matt Dillon. Overfor Matt Dillon som Jack indtager schweizisk Bruno Ganz rollen som den mystiske Verge, der udforsker og udfordrer Jacks tanker og handlinger gennem en tilbagevendende dialog. Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl og Riley Keough spiller de uheldige kvinder, der møder Jack undervejs.

Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan og Sofie Gråbøl har alle tidligere arbejdet med Lars von Trier, mens Riley Keough er på sin første Trier-produktion til dato. Thurman var den markante Mrs. H i NYMPHOMANIAC (2013), Siobhan Fallon Hogan medvirkede i Triers anmelderroste og prisvindende DANCER IN THE DARK (2000) og DOGVILLE (2003), og Sofie Gråbøl spillede med i DIREKTØREN FOR DET HELE (2006).