Fra syg til rask

Pressetekst

Din guide til at blive rask igen med kost, motion, bevægelse, søvn, afstresning og Functional Medicine – udkommer 6. november

FRA SYG TIL RASK er bogen til dig, der er syg, og som selv vil gøre en indsats for at blive rask eller få det bedre. Bogen guider dig igennem 12 trin, hvor du sætter dig et mål, får overblik over din sygehistorie og dine ressourcer og hjælp til at tackle dine problemer i den rigtige rækkefølge, så du gradvist forbedrer din sundhed og bliver mere rask. Du får viden om, hvordan din krop fungerer, og hvilke faktorer der er allervigtigst for at blive rask.

En vigtig pointe i bogen er, at det er IKKE din skyld, du er blevet syg, men du kan vælge selv at gøre noget for at blive rask igen. Som eksempel fortæller Umahro sin egen historie om, hvordan han som helt ung fik en tarminfektion, og hvordan han efter utallige undersøgelser og indlæggelser tog sagen i egen hånd og endte med at få styr på sin sygdom.

I bogens LEKSIKON gennemgås næringsstoffer og kosttrends, og du får relevant viden om de 13 største helbredsproblemer, såsom diabetes, overvægt, hjerte-karproblemer, fordøjelsesproblemer, angst og stress. Sidste kapitel i bogen giver dig redskaber til at komme videre, hvis motivationen halter, og du er ved at gå ”kold”.

Til bogen er knyttet en lang række gratis online-elementer. Her finder du en gennemgang af de sundeste råvarer og råvaregrupper, du kan spise, og du får lækre opskrifter på helende mad, der er god for fx kredsløbet, for hormonbalancen og for dit blodsukker. Desuden får du en liste over prøver og test, som du kan få taget hos din læge eller selv bestille, og som du kan bruge til hele tiden at følge din fremgang. På nettet kan du også løbende tjekke dit velvære og dine symptomer ved at udfylde et evalueringsskema.

OM BOGENS FORFATTER
Umahro Cadogan (f. 1977) er kendt som madens og sundhedens mastermind og har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener, hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk eller performe bedre mentalt og arbejdsmæssigt. Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind, ændring af miljøet omkring dig og Functional Medicine.

Umahro viser dig vejen, så du med helt enkle midler kan ændre dit liv i den retning, du ønsker. Han er ernærings- og madlavningsekspert, specialist i sportsernæring og tidligere adjungeret professor i Functional Medicine ved University of Western States, Portland. Han holder foredrag, afholder workshops og giver personlige konsultationer, og han er hyppig gæst i diverse tv-programmer. Umahro er forfatter til en række bestsellere, bl.a. Køkkenrevolution på høje hæle (2007), Køkkenrevolution for hele familien (2008), Herrerevolution (2011) og Alle kvinders sundhedsbibel (2015).

FAKTA OM BOGEN
Format:         180 x 250
Sidetal:          Ca. 250
Udgivelse:     26. oktober 2017

Bogen er første del af en planlagt trilogi, der også skal omfatte titlerne Fra usund til sundog Fra sund til toppræstation.