Jacob Ditzel

Pressetekst

JACOB DITZEL ER TILBAGE PÅ TV 2 PLAY

Sidst vi mødte Jacob, var han kommet i puberteten. Det var svært og skabte mange problemer for Jacob og meget morskab for seerne – nu skal han konfirmeres!

Jacob Ditzel is a grown man now – og derfor skal han selvfølgelig konfirmeres! Det skal vise sig at blive noget af en emotionel rutsjetur for ham, og Lars og holdet følger ham hele vejen fra de indledende konfirmationsforberedelser til Blå Mandag i seks hylende morsomme afsnit.

Spørgsmålene hober sig op. Bliver Jacob kristen? Tager han det Kviklån på daddys dankort, så han kan købe tøj til den store dag? Får Jacob skrevet den perfekte konfirmationssang? Og virker den selvbruner, som Jacob ønsker det?

Følg med når TV 2 Play blænder op for endnu en omgang sjov og gags med Jacob Ditzel og Lars T. Therkildsen søndag den 15. april.

Skaberne bag Jacob Ditzel er Lars T. Therkildsen og Charter McCloskey, der også står bag sketchshowet TurboModul på TV 2 Zulu.

For yderligere oplysninger eller en snak med Lars og Charter kontakt venligst undertegnede.

Episodetekster:

1.
Jacob skal snart konfirmeres, og en vigtig del af denne begivenhed er naturligvis konfirmationsforberedelserne. Derfor er Lars og holdet i dag taget med Jacob til den indledende snak, præsten ønsker at have med klassen. Jacob virker godt oppe at køre – som om han holder på en hemmelighed, han glæder sig til at afsløre. Måske er det noget med, at han (vistnok, faktisk) har fået sig ven, der hedder Silvio.

2.
Jacob er blevet kristen, sådan alvorligt kristen, og han er i fuld gang med at fordømme alt og alle. Alt er syndigt af helvedes til. Selv præsten, der skal konfirmere Jacob, er en weak-ass christian. Jacob prøver derfor lykken som gadeprædikant, og alle der krydser hans vej, lever et syndigt liv on a one-way ticket lige lukt ind i helvede!

3.
”KVIKLÅN – LET’S GO SHOPPING”! Der skal købes tøj til den store dag, og Jacob er fast besluttet på at holde hjulene i samfundet i gang og fyrer den af som forbruger. Smartphone, jakkesæt fra Din Tøjmand, snolder i lange baner, WHATEVS – han vil ha’ det, og han køber det. Lars undrer sig dog over, hvor Jacob har fået dén slags penge fra, og snart kommer det frem, at Jacob vist lige har optaget et par sms- og kviklån på daddy’s Dankort.

4.
Dagen har endelig oprunden – Jacob skal fåkking konfirmeres, og han glæder sig! Men der er skår i glæden: Præsten fortæller nemlig Jacob, at han ikke kan blive konfirmeret, når han ikke har været til en eneste af de obligatoriske gudstjenester. Jacob bliver ulykkelig, men den flinke præst ender med at forbarme sig over ham. Dog på én betingelse: at han kan hele trosbekendelsen udenad.

5.
Jacobs konfirmationsdag er ikke slut endnu, for en vigtig del af konfirmationen er naturligvis festen – og GAVERNE!
Men det er lidt som om, at festen er sket uden ham, og da han endelig ankommer til sin egen store dag, er maden spist og sprutten drukket. Gaverne er… ja, heller ikke helt i øjet. Jacob bliver ked af det, men også rasende: Han vil have hævn i bedste gammel testamente stil.

6.
DAGEN HAR OPRUNDEN! Det er Blå Mandag. Jacob er gået fuld DKBN på den. Sexet DKBN. Højt strit og langt i nakken, med affarvede spidser (frozen nips), selvbruner og spidse sko.
Jacob og klassen er taget i actionpark, hvor man kan gå agurk i laser tag, sumobrydning og gladiatorpuder. Alt er fryd og gammen, men der viser sig at være en slange i paradis. Måske er Silvio ikke den ven, Jacob troede, han var?