Kurs mod drømmeland

Ny børnebog indenfor søvnhjælpsgenren

Kurs mod drømmeland

Pressetekst

Kurs mod drømmeland – ny børnebog indenfor søvnhjælpsgenren.

Stig ombord på det magiske skib ”Den gyldne havmåge”, og sejl med Kaptajn Døsig og hans besætning, der hver aften ender rejsen i drømmeland.

Søvndyssende teknikker
Bogen kan hjælpe alle børn til at falde i søvn. Forfatteren, der er psykolog og mental træner, bruger positiv forstærkning og afslapningsteknik i bogens sprog og indhold, der gør, at bogen virker søvndyssende. Det lyder måske en anelse teknisk, men det hele er flettet naturligt ind i historien.
Bogen er flot illustreret af debutanten Josefine Hildebrandt med farver og dyr, inspireret af forfatterens passion for havet og dykning.

Fra børnehjem til søvnhjælpsbog
”Der er ingen tvivl om, at det er børnehjemsbørnene, der er min store inspirationskilde”.
”Ideen til bogen kom fra en periode på knap 3 år, hvor jeg under min studietid, arbejdede som fast tilkaldevikar på et børnehjem. Her sluttede jeg aften- eller døgnvagten af med at putte alt mellem 4-10 børn. Det gav mig stor erfaring med at møde hvert enkelt barn med lige dele nærvær og kærlighed. Børnene lærte mig, hvor vigtigt det var, at jeg støttede op om deres faste putterutiner, fordi forudsigeligheden gjorde dem trygge. Det var også vigtigt, at sørge for, at tavlen altid blev vasket ren, hvis der havde været konflikter i løbet af dagen, hvad der ofte var. Jeg lærte også, at det var nemmest, at jeg altid spurgte ind til, hvordan jeg bedst kunne hjælpe barnet med at falde til ro. Ét barn havde måske brug for at få renset ud i dagens tanker og

oplevelser. En anden kunne have brug for at blive nusset. Mens en tredje havde brug for lidt af det hele, mens jeg læste en godnathistorie.

Om forfatteren
Heidi Møller er cand.psych. fra Københavns Universitet. Når hun ikke skriver bøger, arbejder hun som mental træner og underviser, primært indenfor ridesport. Hun har også arbejdet som projektleder og uddannelseschef. Foruden Kurs mod drømmeland, er hun forfatter til bogen Den kompetente rytter, der er en fagbog i rytterpsykologi udgivet på Gyldendals Forlag. Kurs mod drømmeland er forfatterens første skønlitterære værk.

Forfatter: Heidi Møller
Illustrator: Josefine Hildebrandt
Bogtitel: Kurs mod drømmeland
Genre: Søvnhjælpsbog
Antal sider: 40
Udgivelsesdato: 3. maj 2018
Vedl. Pris: 149,95 kr.
Forlag: Goldenpenpress.dk
Kontakt:[email protected]
Tlf: 22 58 58 00