Musicalen ’Askepot’

får premiere på Bakken i efterårsferien.

Askepot

Pressetekst

Teatret Mastodonterne og Cirkusrevyen er klar med en ny forestilling for hele familien

Musicalen Askepot
I mere end 80 år har sommeren betydet revy i Cirkusrevyens telt på Bakken. Til efteråret introduceres en helt ny genre, når musicalen ’Askepot’ får premiere på Bakken i efterårsferien.

I år holder Bakken for første gang nogensinde åbent i efterårsferien. I den anledning er forlystelseshaven klar med en række helt nye underholdningstilbud til børnefamilierne. Når Bakken slår portene op i efterårsferien, er det blandt andet med Mastodonternes nye, store familiemusical ’Askepot’, som spiller i Cirkusrevyens telt. Oplev den kendte historie om den stakkels, forældreløse Askepot, som på magisk vis bliver inviteret til bal på slottet og møder prinsen fra sine drømme.

Det er ingen hemmelighed, at musicals er kommet for at blive, og de senere år er der dukket flere og flere musicals op på de danske scener. Nu har Cirkusrevyen og Teatret Mastodonterne indgået et særligt samarbejde og er stolte af at kunne præsentere Broadway-musicalen ’Askepot’ i efterårsferien 2018.

“Det er et stolt øjeblik for Teatret Mastodonterne. Vi har længe talt om, at Bakken ville være det ideelle sted at opleve en familiemusical som Askepot. Der er en magisk stemning på Bakken som passer perfekt til en musical som Askepot,” siger Mastodonternes kunstneriske leder, Steen Lünell, som har arbejdet på at få samarbejdet i hus.
Forestillingen er en viderebygning på det kendte filmhit med Julie Andrews fra 1957. Musicalen er skrevet af Rodgers & Hammerstein, som også er de ledende kræfter bag musicalhittet ’The Sound of Music’. I 2013 fik musicalen ’Askepot’ en moderne make-over og blev for første gang sat op på Broadway i en helt ny og underholdende form.
Når ’Askepot’-produktionen slår sig ned på Bakken, er det med et 60 mand stort ensemble og fantastisk live-musik leveret af et stort orkester.

Om Askepot
Den prisvindende musical har gået sin sejrsgang på Broadway. Forestillingen har taget publikum med storm verden over med dens moderne, humoristiske fortolkning af Brødrene Grimms klassiske eventyr. Den fantastiske musical byder på et stort live-orkester, fantastiske kostumeforvandlinger og selvfølgelig de øjeblikke vi alle kender og elsker – græskaret, der forvandles til en karet, skoen, der er lavet af det fineste glas, den magiske fe-gudmor, den onde stedmor og meget, meget mere!

Tag en tur tilbage til barndommen og eventyrets univers med Teatret Mastodonternes 30 års jubilæumsforestilling ’Askepot’ – en vaskeægte eventyrmusical for hele familien.

For yderligere information kontakt venligst undertegnede eller kunstnerisk leder Steen Lünell [email protected] +45 26744045