MIKKEL SCHRØDER

Pressetekst

MIKKEL SCHRØDER & VERDENSKLASSE 
  
Mikkel Schrøder skriver musik i grænselandet mellem folk, pop og soul, pakket ind i en showform, der med et mix af ørehængende sange og sjove og rørende tekster, er hans helt egen. Efter publikums mening er det noget ganske nyt og forfriskende, og selv kalder han det ”musik man både må grine og græde til”.  
 
Med Mikkel Schrøders sange om alt fra hverdagens små og store problemer, til den helt store kærlighed, har han med numre som Kontaktannoncen, Strikkesangen og Himmelvind skabt sin helt egen sound. Og de satiriske sange fra hans skæve og underfundige tekstunivers er da også noget, der er faldet i god jord på de sociale medier. Singlen Næste(n) Kærlighed gik direkte ind på iTunes listen, og efter et døgn var videoen til nummeret delt massivt på Facebook og set over 100.000 gange. 
 
Mikkel Schrøder der nok bedst kan betegnes som sanger, komponist, multiinstrumentalist og entertainer, var i sine yngre dage fast vært i seks år på DR1 programmet ”Snushanen”.  
De seneste år har han været en del af den anmelderroste musikalske comedy gruppe ”Den Nøgne Sandhed” og medvirket i diverse TV og showproduktioner, men sommer og efterår 2016 drager Mikkel Schrøder alene på tour med sit band Verdensklasse
 
Med Mikkel Schrøders nærvær, humor og stærke stemme, er der lagt op til en række intime og stærkt underholdende koncerter. Det er yderst charmerende og vigtigst af alt, sjovt og tankevækkende med hjertet på rette sted! 
 
Web: www: mikkelschrøder.dk / Facebook: Mikkel Schrøder & Verdensklasse