Ray Ray

Pressetekst

Danmarks nye børnemusiker RayRay tog til Tanzania for at optage musikvideo med vilde dyr
 
Danmarks nye børnemusiker RayRay har skabt et tropisk og sundt børneunivers fyldt med musik, gode værdier og livsperspektiver. Han rejste hele januar til Tanzania for at lave musikvideo med en masse vilde og frie dyr til hans nye sang “Løbe Lege”.
 
Sangen handler om, at vi skal dele denne jord med alle dyrene, og vi skal give dem plads, så de kan løbe og lege.
 
Musikvideoen skal også være med til at sætte fokus på dyrelivet, og hvordan vi behandler den til vores næste generation. For hvorfor tage til Thailand for at ride på en elefant? Hvorfor kæle med en dopet løveunge?
 
Musikvideoen udgives den 27 april af rayraymusik - www.rayraymusik.dk og kan ses her:
 
 
Om RayRay
RayRay, som har det borgerlige navn René Lønborg er 28 år og opvokset i Skanderborg. I 2014 flyttede han til København for at arbejde med børnemusik. Han bor på Frederiksberg og arbejder til daglig med børn på Danmarks første rettighedsskole Langelinieskolen på Østerbro.

For RayRay ligger dyrs rettigheder ham meget på sinde ”Man kan se sine egne rettigheder i et spejl. De rettigheder man selv ønsker, skulle man måske også give til dyrene. Dyr er ikke en ting men et levende væsen ligesom os selv. Vi tror, vi er de klogeste i verden, det er vi også hvis vi snakker ideer og hjerne osv. Men hvad med instinkter, følelser og energier? Der tror jeg, dyr er klogere end os, så hvorfor tror vi, at vi har mere ret til verdenen end de har? Vi skal redde dyrene og give dem plads i verden” udtaler han.

Ønsker I en snak med RayRay kontakt venligst undertegnede.