Wallmans 2017

Pressetekst

 
WALLMANS - ENTOURAGE – NYT SHOW fra 1. september 2017 
 
Rock og store, savnede stjerner OG VELKOMMEN TIL EN LEGENDE

Siden 2004 har over 1 million mennesker besøgt Wallmans, og derfor er det en fornøjelse at byde velkommen til årets show, ENTOURAGE, som åbnes med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.
 
Det nye show bliver en endnu større oplevelse! Gennem tre år har Wallmans arbejdet på udarbejdelsen af en ny scene, som nu er i gang med at blive bygget. Scenen er en stor cirkelscene med tre store LED-skærme, der samlet set giver et næsten 180 graders synsfelt i Cirkussalen.
 
Fra fransk cabaret til H.C. Andersen
Senere tager vi en tur til det forførende miljø omkring fransk cabaret, hvor du overvældes af glitrende kostumer og overdådig scenografi. Du kan også glæde dig til at blive draget ind i H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.
 
Spektakulær akrobatik
Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik er der heller ikke sparet på! Glæd dig bl.a. til et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer deres enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. Denne sæson får du også mulighed for at opleve en af cirkustraditionens ældste discipliner: linedans. Vera Kaijanen har tidligere turneret med verdenssuccesen Cirque du Soleil, og nu kan du opleve hende balancere hen over hovederne på alle gæsterne i den store Cirkussal.
 
Benny Schumann: Legenden er tilbage i Cirkusbygningen
Benny Schumann er en legende i cirkusverdenen og har igennem årene modtaget adskillige priser for sin indsats for cirkuskulturen. Han optrådte for første gang i Cirkusbygningen som 5-årig, hvor han voksede op. Nu er han tilbage – mange år efter og skal underholde med sit spændende tallerkenjonglørnummer, som han første gang imponerede med helt tilbage i 1967, og siden hen rejste hele verden rundt med. Benny Schumann har i år 50 års jubilæum – og det skal naturligvis fejres.
 
Finale med ”the queen of pop”!
Når alle er fejret, desserten er spist og stemningen er på sit højeste, eksploderer festen i showets finale, hvor hovedpersonen er ingen mindre end ”the ’Queen of Pop”: Madonna. Lad dig rive med på en musikalsk og visuel rejse gennem dronningens farverige og spektakulære historie. Og forsøg ikke at sidde stille, men bare ”Express yourself”!
 
WALLMANS – NOGET UDOVER DET SÆDVANLIGE
I løbet af de fire timer showet varer, serveres der en udsøgt 4-retters middag og i Wallmans er artister ikke bare artister. Imellem hvert shownummer er artisterne med til at serverer og underholde publikum, hvilket kræver en del af de artister, der engageres til showet. Faktisk er det målt, at en tjener/artist går/løber 16 km. under hvert show.
 
Wallmans ENTOURAGE  byder på et internationalt nyt show, ny scene og nye artister – så der er nærmest garanti for et fantastisk show.
 
Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september frem til midten af juni 2018.
 
For yderligere oplysninger eller en snak med artisterne kontakt venligst undertegnede.
Billeder til fri afbenyttelse på www.hammerpr.dk
 
Fakta om Cirkusbygningen:
 
·         Cirkusbygningen er fra 1886 og er en fredet bygningen
·         Farvesætningen i Cirkusbygningens foyer og Cirkussal er af Verner Panton, og farverne er fredede.
·         Benny Schumann optrådte med Cirkus Schumann i Cirkusbygningen i sommerhalvårene fra 1951-1969.
·         Cirkusbygningens nye scene bliver bygget i samme konstruktion og stil som Eiffeltårnet, der blev lavet         til verdensudstillingen i Paris i 1889.