Pejseshow 17 - Pejsen går i luften

Pressetekst

PEJSESHOW 2017
”PEJSEN GÅR I LUFTEN”
Premiere fredag den 1. september 2017
 
 
Så er der endnu en gang Pejseshow på Hotel Pejsegården i Brædstrup. Og i år går de i luften!
I år er temaet nemlig ”TV”, hvilket giver en masse skønne overraskelser på scenen og et super musikalsk show bla. med et fantastisk Melodi Grand Prix Medley. For Pejseshow er et SHOW, og med sikre succeser de sidste par år, masser af stjerner både på scenen og i aviserne, er Pejseshow sikret en fortsat plads blandt Danmarks bedst besøgte revyer.
 
Årets show leveres af de velkendte pejse-ansigter Mikkel Schrøder og Christine Astrid samt de to ”nye” på holdet Søren Jørgensen og Rikke Buch Bendtsen. Rikke er hentet ind fra Sønderborg Revyen og Rottefælden, hvor hun de senere år har leveret sikre og hamrende morsomme præstationer. Søren oplevede Mikkel Schrøder, der ud over at stå på scenen, er showets producent i København og faldt for hans komiske talent.
 
Igen i år producerer Mikkel Schrøder Pejseshowet efter opskriften: Gode grin, god musik, ekvilibrisme og en ordentlig portion sort humor. Og resultatet er god sketchunderholdning - en unik blanding af revy, show, sang og musik – igen i år med sikker instruktion af Donald Andersen.
 
Og hvem kan sige Pejseshow og Hotel Pejsegården uden også at nævne Pejsegårdens legendariske carvery-buffet, dans til den lyse morgen, drinks og cocktails i den roterende bar, og ikke mindst Jasons stemningsfyldte ”sing along” piano lounge, hvor alle samles om flygelet og synger med på alle de store hits.
 
Pejseshow spiller hver fredag og lørdag kl. 20.30 fra d. 1. september til og med d. 18. november. Billetbestilling og presse på tlf. 7575 1766.
 
Billeder til fri afbenyttelse på www.hammerpr.dk.
For yderligere oplysninger kontakt venligst undertegnede.