Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Pressetekst

”Med hovedet i himlen og fødderne på jorden” spiller i København på Folketeatret fra 15. januar – 21. januar, 2018.

Susanne Breuning og Anne Karin Broberg fører publikum på en positiv og musikalsk rejse om hverdagen. En livsbekræftende, hjertevarm og morsom nutids-caberet om livet efter man er fyldt 50. En forestilling hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken.

 

I ”Med hovedet i himlen og fødderne på jorden” oplever publikum ganske almindelige ting fra hverdagen anskuet med musikalitet, humor og ærlighed.

 

Både Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er nogle velbevandrede damer ud i cabaret- og musikforestillinger. De er begge garvede sangerinder og skuespillerinder og er suveræne til at fange hjertet og dybden i morsomhed såvel som alvor. Anne Karin har vundet Årets Dirch 2017 ved Revyerne Revy og Susanne Breuning fik prisen Årets Entertainer, netop for hendes medvirken i bla. “Med hovedet i himlen og fødderne på jorden".

Da forestillingen havde turné premiere høstede den flotte anmeldelser:

 
"Forestillingen er både meget rørende og meget, meget morsom. En stor kvalitet”
***** Morten Buckhøj

"En perfekt duo af kvindeerfaring. Susanne Breuning og Anne Karin Broberg giver kvindelivet smerte og lækkerblød stemme i sej kabaret"
Anne Middelboe, Information
 
"Gæve Anne Karin Broberg er ikke blot en storartet sangerinde, men får her lejlighed til at vise, at hun sagtens kan spille andet end revy. På samme måde afslører rappe Susanne Breuning, at hun ikke bare oser af musikalitet, men også kan fremstå direkte skræmmende... Iscenesætteren Louise Schouw har med andre ord fået sjældent sete sider frem hos begge de damer”
***** CPH CULTURE

**** Frederiksborg Amtsavis

Se trailer for forestillingen her: https://www.youtube.com/watch?v=7DbZoOXk96c&feature=youtu.be
 
Varighed: 1 time og 45 min inkl. pause.
 
Medvirkende: Anne Karin Broberg og Susanne Breuning
Pianist: Thomas Pakula
Instruktør: Louise Schouw
 
Foto: www.hammerpr.dk til fri afbenyttele.
 
For yderligere information eller en snak med de medvirkende kontakt venligst undertegnede.