Copenhagen SuperDance

Pressetekst

For første gang nogensinde i Danmark afholdes den verdensomspændende danseturnering Copenhagen SuperDance, som afsluttes med en uforglemmelig gallaaften med danseshows i verdensklasse 
 
Nu får almindelige mennesker mulighed for at udleve deres ’vild med dans’ drøm, når Copenhagen SuperDance løber af stablen søndag den 15. april på Hotel Marriott i København.
 
Uge efter uge følger danskere i perioder Vild med Dans, og danselysten hos befolkningen har aldrig været større.
 
Copenhagen Superdance 2018 er den første ProAm danseturnering i Danmark nogensinde. Det er den først turnering i Skandinavien, der er dedikeret til ProAm. Hvad er ProAM? Det er Vild Med Dans, blot i virkeligheden.
 
Anne-Mette Rasmussen er en af de danske amatørdansere, der stiller op i turneringen. Anne-Mette har danset med Jesper Dalsgaard i et år. Efter hendes deltagelse i Vild med Dans blev dans en vigtig del af hendes hverdag. Hun begyndte at gå til privattimer hos Take The Floor ved Jesper Dalsgaard og stiller nu for første gang op i en turnering.
Anne-Mette skal møde dansere fra hele verden i denne spektakulære turnering, hvor omkring 10 danske amatørdansere deltager.
 
Vild Med Dans konceptet - som BBC ejer og har opfundet - bygger på ProAm turneringsformen. En professionel danseinstruktør danser med sin elev - en amatørdanser. Det kan være en helt nybegynder, som kun lige har lært de indledende trin eller en danser, som har danset i flere år med dansen som sin hobby.
 
Kategorierne er inddelt, så danserne konkurrerer mod hinanden på eget niveau, i eget alderstrin og i de fleste tilfælde mod eget køn.
 
Man konkurrerer i hver dans for sig, så det er muligt kun at tilmelde sig de danse, man har lyst til. Kun i kategorier hvor flere danse indgår i en samlet bedømmelse, danser både mandlige og kvindelige elever mod hinanden.
 
Der dystes i næsten alle pardanse. Naturligvis indgår de internationalt kendte kategorier Standard (Vals, Tango, Wienervals, Slow Foxtrot og Quickstep) og Latin (Cha Cha Cha, Samba, Rumba, Paso Doble og Jive). Men også de amerikanske mere socialt anvendelige dansekategorier Smooth (Vals, Foxtrot, Tango og Wienervals), Rhythm (Cha Cha Cha, Rumba, East Coast Swing, Samba, Mambo, West Coast Swing, Bolero og Merengue) og de sociale Clubdanse Hustle, Salsa, Bachata, Nightclub Twostep og Argentinsk Tango indgår i konkurrencen.
 
Selve turneringen afvikles fra kl. 9.00, og kl. 20.00 åbnes dørene til en fantastisk gallaaften på Hotel Marriott.
 
Det er Jesper og Soffie Dalsgaard fra Take The Floor, der sammen med World Promotions og Global Dance Alliance står bag denne flotte turnering.
Ønsker man en snak med Jesper Dalsgaard eller nogle af de andre involverede kontakt venligst undertegnede.
 
Der er mulighed for at købe billetter til både turneringen og aftenens gallashow på www.copenhagensuperdance.com
 
Foto til fri afbenyttelse på www.hammerpr.dk