Take The Floor

Pressetekst

Danseundervisning i særklasse på en helt ny måde med
Take The Floor

I Danmark er det populært at have en personlig coach, når det drejer sig om træning i et fitness center, men en personlig dansetræner er ikke set før i det omfang.
Med Take The Floor er det nu muligt at få en helt personlig certificeret dansetræner – og man behøver ikke have en partner at danse med.

I disse ”Vild med dans” tider er interessen for dans øget betydeligt, og flere og flere har fattet interesse for dansen. I udlandet er det ganske normalt at have en personlig dansetræner, og den tendens har nu bredt sig til Danmark.

Dans gør dig glad og giver dig velvære, og hvem vil ikke gerne kunne svinge rundt på gulvet uden at ligne en klovn.

I Take The Floor står der en danselærer klar til at danse med dig – eller hjælpe dig og din partner med at danse. Man bestemmer selv, hvornår man vil danse, hvilke danse man vil danse, og hvor stort ambitionsniveauet er. Det eneste Take The Floor garanterer er, at det bliver sjovt!

Pardans kan være magisk og transformerende, puste nyt liv i en træt sjæl, frigøre mistet kreativitet, forene generationer og kulturer, inspirere til nye romancer eller genoplive gamle, udløse længe glemte erindringer og vende sorg til glæde.

Der kan være mange bevæggrunde for at lære at danse. Forskere er begyndt at finde ud af det, som dansere altid har vidst, at dans holder dig i mentalt og fysisk god form – og jo før du begynder, jo hurtigere vil du drage fordel af det!

Bag Take The Floor står Jesper Dalsgaard, som har en lang dansekarriere bag sig med mange internationale erfaringer, titler og anerkendelser. Sammensat med en lang karriere som instruktør har Jesper opbygget en betydelig erfaring med undervisning på alle niveauer lige fra begynder til international elite. Ydermere har Jesper været professionel danser i ”Vild med dans”.

Se mere på www.takethefloor.dk

og
Soffie Dance Studio – dans i København

www.soffie.dk